La Diputació de Girona aportarà 1.505.000 euros a la Garrotxa per finançar 29 obres públiques fins el 2017

Va quedar aprovat per unanimitat. Seguim parlant de dades, aquesta setmana, la cambra gironina va aprovar el nou Pla Únic d’Obres i Servei. En aquest ple, es va decidir que la Diputació de Girona aportarà 1 milió 505 mil euros a la Garrotxa per finançar 29 obres que han d’estar acabades l’any 2017.

Les actuacions es desenvoluparan a tots els municipis de la comarca i inclouen projectes com la millora de camins forestals de Montagut o Argelaguer, o els diners destinat a evitar l’ enderrocament del nou Ajuntament de Castellfollit. En total, la Diputació de Girona destinarà 15,8 MEUR per ajudar a pagar 289 obres incloses en aquests Plans Únics d’Obres i Servei. Els plans aprovats enguany mantenen la mateixa dotació que en la darrera convocatòria del 2008 al 2012. La comarca més beneficiada és l’Alt Empordà. A l’hora, la Diputació va admetre les 110 al·legacions presentades pels ajuntaments, especialment per canviar el tipus d’obra o l’any d’execució.