L’atur exprimenta un descens a la Garrotxa i se situa en els 3.257 aturats, uns 200 menys que en l’any anterior

Avui s’han publicat les dades de l’atur a Catalunya, que ha baixat en 69.800 persones durant el segon trimestre de l’any i ara hi ha 770.400 persones desocupades, segons dades de l’Enquesta de Població Activa de l’Institut Nacional d’Estadística. Així, hi ha un 8% menys d’aturats respecte el primer trimestre d’enguany i un 15% menys que el segon trimestre de l’any passat.

A la Garrotxa,  l’atur es troba en les 3.257 persones, unes 200 menys que l’any anterior. D’acord amb el volum de població, la capital  garrotxina és la que registra més aturats amb 2.202 persones sense feina; seguida de les 141 aturats de Sant Joan les Fonts o els 121 de Besalú. En general les dades de l’atur han experimentat una lleugera millora en la majoria de poblacions.

x