L’olotina Jennifer Pareja, marca dos gols, i situa a la Selecció Espanyola a un pas de la final de l’Europeu al superar a Hongria (9-8)

La selecció espanyola de waterpolo femení, on hi juga l’olotina Jennifer pareja, ha obtingut el pas a la final de l’Europeu en superar l’amfiitriona Hongria en un partit vibrant (9-8). D’aquesta manera, les noies dirigides per Miki Oca, vigents campiones mundials i subcampiones olímpiques, continuen instal·lades en l’elit mundial.

La precisió de la boia Maica García, autora de quatre gols en els seus quatre llançaments, ha sigut decisiva en un partit en que el marcador s’ha mogut en diferències molt curtes. Espanya ha arribat a obrir una escletxa de tres gols en el tercer quart (5-8), però les jugadores magiars han reaccionat per arribar al parcial decisiu amb un marcador ajustat (8-7). Un gol de Laura López a l’últim quart i les aturades providencials de Laura Ester han permès Espanya assegurar-se la plata i lluitar per l’or amb el guanyador del duel Itàlia-Holanda.