S’esfondra part de la cornisa d’un habitatge a la plaça de la Font de l’àngel d’Olot sense provocar cap ferit

Ahir al vespre els veïns propers a la Plaça de la Font de l’àngel del centre d’Olot es van endur un bon ensurt per l’esfondrament d’una cornisa d’un habitatge. No hi va haver ferits i el carrer ha estat tallat durant tota la nit per precaució.

Ahir, cap a les nou del vespre, la cornisa d’un habitatge situat a la Plaça de la Font de l’Àngel d‘Olot es va desprendre  i va causar un bon ensurt als veïns de la zona. Dos dotacions de bombers, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van acordonar la zona perquè no passés ningú. De fet, durant tota la nit els carrers Sant Tomàs i Fontfreda han estat tallats per precaució. Per sort, no hi va haver cap ferit ni cap conseqüència pel despreniment d’aquest teulat, que es va produir a causa d’uns problemes amb l’aigua, que sembla ser que es va colar entre la xemeneia i les teules i va debilitar i estovar l’estructura.

Feia poc temps que s’havia actuat a la zona per tal de prevenir qualsevol incident i ara s’hi tornarà a fer una reforma perquè no es torni a repetir. Les imatges són gravades tots just uns minuts després que la cornisa cedís. Els veïns van sentir un fort soroll quan els trossos del teulat van caure al carrer.