El migcampista Héctor Simón s’incorpora a la Unió Esportiva Olot per dues temporades

Ahir els explicàvem que la Unió Esportiva Olot estava a punt de fitxar a l’experimentat migcampista Héctor Simón i el club olotí ja ha fet oficial la seva incorporació. El contrastat jugador de Llançà signa per dues temporades amb els garrotxins i avui ha estat presentat.

Héctor Simon ja és nou jugador de la Unió Esportiva Olot. La plantilla d’Arnau Sala ja té la peça que li faltava, un  migcampista organitzador que aporti qualitat i experiència a la zona de creació. Avui al matí ha estat presentat com a nou jugador olotí i s’ha mostrat il·lusionat en aquesta nova etapa.

Simon té 30 anys i ha jugat en clubs com el Girona i el Sabadell, on va fer uns grans registres. Aquesta darrera temporada ha estat discreta al Real Oviedo, on va arribar el 2013. Ara el de Llançà espera ser un referent i recuperar la seva millor versió a la capital de la Garrotxa. El flamant fitxatge de la Unió Esportiva Olot s’incorporarà als entrenaments aquesta tarda a Camprodon, on l’equip està fent una estada de pretemporada. Demà els homes d’Arnau Sala ja jugaran el seu primer amistós. Serà a L’Escala davant d’un conjunt recent ascendit a Primer Catalana. El partit es jugarà a les 8 de la tarda.