La ciutat d’Olot se suma amb èxit a les brigades joves d’estiu, impulsades pel Consell Comarcal i els Ajuntaments de la comarca

118 joves de la Garrotxa dediquen les vacances d’estiu a treballar pel seu municipi. Són els participants a les brigades de voluntaris, un projecte d’àmbit comarcal que, des de fa 9 anys, funciona amb èxit a la comarca. Olot s’ha sumat a aquesta oferta d’estiu per als joves de 14 a 15 anys que impulsa el Consell Comarcal amb  els ajuntaments de la comarca.

Són alguns dels joves d’Olot que participen de les brigades de voluntaris d’estiu. Des de principis de mes i fins aquest divendres, han realitzat tasques de suport a diferents serveis municipals. Per primera vegada, Olot s’ha sumat a aquest projecte.

Durant 4 setmanes, els participants a les brigades de voluntaris d’Olot han fent de suport a les activitats de la piscina municipal i als casals d’estiu, han col.laborat en el manteniment d’instal·lacions esportives o bé han ajudat al personal del Museu Comarcal de la Garrotxa o a la residència de l’Hospital Sant Jaume. I la resposta ha estat molt positiva.

Olot ha participat per primera vegada del projecte de brigades de voluntaris que aquest estiu també ofereixen 8 municipis més: Castellfollit de la Roca, Les Preses, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Santa Pau, Riudaura, la Vall de Bianya i la Vall d’en Bas.

Les brigades d’estiu tenen aquest any 118 voluntaris a tota la comarca. Com a gratificació per la feina feta, tots els participants prenen part d’una activitat conjunta que consisteix en un cap de setmana a Port Aventura.

Deixa un comentari