La forta tempesta perjudica la cargolada popular i la sessió de cinema a la fresca de la CNT

El fort temporal del divendres al vespre va desfer més d’un acte, com el de la CNT, que havia previst una cargolada popular a l’aire lliure, davant de la seva seu, amb la posterior sessió de cinema a la fresca, amb la projecció de la película alemanya ‘Los edukadores’.

Tan bon punt van començar a organitzar la cargolada, una forta tempesta va ruixar tota la comarca i, de pas, va reduir la participació en l’acte. A diferència de l’any passat, que van comptar amb l’assistència d’unes 40 persones, enguany l’acte no va tenir tanta presència. El sopar va ser trasllat a dins del recinte i els comensals van ser alguns dels membres del sindicat. El canvi de dia, de dijous a divendres, i els films escollits tampoc van contribuir en l’èxit de la jornada.