Neix a Olot una cooperativa que vol potenciar la pastisseria artesana i els productes locals

El cooperativisme creix com a model de negoci i a la Garrotxa en tenim diversos exemples de gran èxit empresarial. Avui n’hem visitat una de creació molt recent, ubicada al nucli antic d’Olot. Té forma de granja-pastisseria i la gestionen cinc garrotxins.

A la plaça de l’antic cinema Colon d’Olot hi ha la Granja-Cooperativa El Cacau, un establiment creat per cinc emprenedors de la comarca que han apostat per un projecte autogestionat. Entre les mans que s’han unit per crear-lo hi ha les d’un pastisser olotí, Lluís Riera. De fet, la granja neix estretament lligada a la seva manera d’entendre la pastisseria. En conjunt, una oferta de productes naturals i artesans que a més dóna suport als productors de la comarca. Un valor afegit que sumat a l’esforç col·lectiu fan tirar endavant aquest projecte garrotxí.

Deixa un comentari