Tot en marxa, des de la Garrotxa, per participar a la ‘V’ catalana que es farà l’onze de setembre a Barcelona

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural ja treballen per tornar a fer història el proper onze de setembre. Amb l’objectiu de fer créixer la majoria independentista de cara a la consulta del 9 de novembre,han engegat la campanya ‘Ara és l’hora, units per un país nou’.

Un dels actes que engloba aquesta campanya és la “ve baixa” que l’ANC i Òmnium Cultural volen formar a Barcelona durant la diada nacional, i que anirà de la Diagonal a la Gran Via.

Aquesta setmana s’han obert les inscrpcions online que es poden fer des del web que us mostrem aquí sota: www.araeslhora.cat/viacatalana2014/incripcions Però a Olot, també ho podran fer presencialment a partir del 22 de juliol i fins el 8 d’agost a l’Ateneu Central, cada dia de dos quarts de 7 fins les 9 del vespre.

Perquè tothom pugui conèixer millor com poder participar d’aquesta iniciativa, avui hem convidat a plató a Rosa Figueres de la Assemblea Nacional Catalana de la Garrotxa, que ens ha explicat que ja hi ha moltes poblacions garrotxines que ja tenen els autobusos, que sortiran de totes les poblacions garrotxines, menys de Sant Jaume de Llierca i Besalú. Sobretot a Olot, hi ha un gran dispositiu muntat. Els tickets dels busos valen 11 euros, també els nens.

Per a més informació, podeu escriure un correu a: olot@assemblea.cat o a olotxindependencia@gmail.com Sinó, també podeu trucar al telèfon: 639887540 de 6 a 8 del vespre.