El Mercat del Col•leccionisme i les Andròmines del barri del Carme inicia la seva exposició amb escàs públic però amb bones expectatives de cara a la propera edició

‘El Carme es Mou’ continua. La campanya per dinamitzar el barri olotí va omplint l’agenda cultural del Carme i aquest cap de setmana era el torn del Mercat del Col·leccionisme i les Andròmines. Una primera edició que no ha tingut massa èxit de públic però que genera bones expectatives de cara a la propera edició a finals d’agost.

Els aficionats al col·leccionisme tenien avui una cita a la plaça del Carme d’Olot amb el Mercat de les andròmines, que ha reunit una desena de paradetes amb diferents productes antics i de col·leccionisme. Monedes, bitllets, màquines d’escriure, llibres, vinils…. Una oferta basada en peces de col·leccionisme i trastos vells amb una clara vocació popular.

La compra i la venda d’objectes no ha acabat de satisfer als petits comerciants per culpa de la poca assistència de públic. Les altes temperatures i el fet de ser la primera ocasió on s’organitzava el mercat han estat els motius principals de la baixa afluència de gent a la plaça del Carme. Tot i el poc èxit de participació en aquesta edició, les expectatives són bones de cara a la repetició del Mercat a finals de mes d’agost, que coincidirà amb la fira al carrer i en la qual els comerciants es plantegen oferir el Mercat des del matí fins al vespre per tal d’intentar recuperar les vendes que dissabte no es van poder realitzar.

x