Jennifer Pareja es proclama campiona d’Europa amb la selecció espanyola de waterpolo derrotant Holanda per 10 gols a 5

Després de patir amb Hongria a les semifinals de l’Europeu, l’equip estatal de waterpolo femení -on juga l’olotina Jennifer Pareja- s’ha proclamat campió destrossant al combinat holandès en una segona part de somni a Budapest

La selecció dirigida per Miki Oca engrandeix la seva llengenda després de la plata als Jocs de Londres i del primer lloc al Mundial de 2013. L’equip capitanejat per l’olotina Jennifer Pereja ha sabut patir durant tota la competició, especialment a semifinals, i avui ha destrossat Holanda en una gran segona meitat.

Tot i no jugar massa bé en el primer acte (3-3), s’han refet amb una gran exhibició de Maica Garcia i Andrea Blas. El resultat final ha estat de 10 gols a 5 i el combinat espanyol engrandeix així el seu palmarès. Jennifer Pareja ha tingut una discreta actuació ofensiva però ha treballat en defensa pel seu equip. Amb una mitjana de 23 anys, sembla que el grup segueix amb fam de títols. El CN Sabadell de Pareja aporta gran part de les jugadores a la selecció espanyola.

x