Sant Jaume de Llierca inicia la seva Festa Major amb la presentació de la nova figura de la faràndula, la Cabra d’or

Sant Jaume de Llierca ha presentat una nova figura de la faràndula que ja forma part de la família del municipi garrotxí. Es tracta de la cabra d’or, que alimenta tota una llegenda i es va presentar divendres sota una gran expectació per la intriga generada al seu voltant durant varies setmanes.

Sant Jaume de Llierca ja ha resolt el misteri de la Cabra d’or. La nova figura ja és a casa i forma part de la família de la faràndula del municipi garrotxí. Una cabra d’or que alimenta una llegenda històrica del poble. La organització havia mantingut la intriga sobre la creació d’aquesta nova figura de la faràndula i divendres, en plena festa de Sant Jaume i aprofitant l’inici de la Festa Major, es va presentar una magnífica figura creada per Tavi Algueró i Àngel Rigall. Els nens i nenes del municipi es van posar en la pell d’exploradors professionals i van ser els protagonistes de l’acte, que com cada any era molt especial per a Sant Jaume amb la missa, la passejada de la geganta Talena i la ballada de sardanes. Enguany, però, aquest dia encara va ser més destacat per la resolució del misteri d ela cabra d’or, una creació que l’Ajuntament i els creadors havien amagat molt bé durant uns mesos. Aquesta presentació va servir per encetar la Festa Major del poble, que es va celebrar durant tot el cap de setmana.

x