El 12è Aplec de la Sardana de la Garrotxa reuneix quasi mig miler de persones a la Canya

La Garrotxa ha vist revifar aquest cap de setmana un dels seus actes estiuencs més esperats, l’Aplec de la Sardana, celebrat a la Vall de Bianya. Aquesta dotzena edició ha portat a la Canya prop de mig miler de persones, superant així la baixa participació dels darrers anys.

L’organització de l’Aplec de la Sardana de la Garrotxa, que té lloc cada estiu a la Vall de Bianya, ha anat veient minvar any rere any la seva participació. Enguany, en la 12a edició de l’esdeveniment, es demostra que la solució està de camí. Prop de 500 persones es van aplegar a la Canya amb motiu de la festa.

Els balls van anar acompanyats de la música de dues cobles expertes, la Flama de Farners i la Bisbal Jove, ja presents en les darreres edicions de l’aplec. L’entorn idíl·lic de la zona verda de la Canya i el temps assolellat també van fer propicis una jornada plena de diversió, amb el posterior sopar popular.

x