La Festa Major de Sant Jaume de Llierca, amb moltes activitats i els més petits com a principals protagonistes

La Festa Major de Sant Jaume de Llierca, a part de tenir com a protagonista la presentació de la Cabra d’or, també va omplir d’ambient el municipi amb nombroses iniciatives destinades a grans i petits i amb concerts a les nits per als joves.

Dissabte hi van actuar la Salseta del Poble Sec i Bonobo entre d’altres, i durant el cap de setmana l’Ajuntament va posar a disposició dels més menuts un seguit d’atraccions aquàtiques i inflables que es podien gaudir de forma gratuïta.

Els concursos de pastissos i de dibuix infantil al Centre Cívic van triomfar i moltes famílies s’hi van voler acostar per participar-hi. Els nens i nenes van gaudir d’allò més de les activitats en les Festes del seu poble.