Els treballs de millora del ferm a la C-152 continuaran a l’avinguda Santa Coloma fins a finals de setmana

Des de finals de la setmana passada que a la pujada de la Solfa, entre Olot i les Preses, es dóna pas alternatiu. Avui hi han tornat, i des de primera hora del matí que es dóna pas alternatiu a un i altre carril. Les esperes que han de fer els vehicles aturats van dels 10 fins als 20 minuts fins que es reprèn la marxa. El motiu són uns treballs que està portant a terme la direcció general de Carreteres de la Generalitat consistent a millorar el paviment de la C-152 entre Olot i les Preses. Els treballs continuaran aquests dies fins el capdavall de l’avinguda de Sant Coloma d’Olot i acabaran a finals de setmana.

S’està millorant el ferm d’alguns sectors concrets que estaven molt malmesos. Olot Televisió ha parlat amb els responsables dels treballs. La seva previsió és d’acabar l’actuació a finals d’aquesta setmana. Els treballs continuaran els propers dies a l’avinguda de Santa Coloma d’Olot.