Més de 58 exposicions preparades per a la Biennal Olot Fotografia que comença divendres

El dia 1 d’agost torna la Biennal Olot Fotografia, un esdeveniment que porta a la ciutat exposicions de fotografies d’artistes d’arreu del món. Divendres es van donar a conèixer les 58 exposicions i els quasi 100 artistes que formaran part de la Biennal d’enguany, i que cada dos anys, converteix durant un mes, la capital garrotxina en un autèntic aparador fotogràfic.

Un ceramista, un cuiner o uns músics. Són fotografies que va realitzar ‘Josep Maria Melció i Pujol’, o conegut pels olotins com a mossèn Mel. Va morir a principis de l’any passat, i ara s’ha dedicat una exposició de les seves fotografies. A l’hora, aquesta és una de les exposicions més importants, de la Biennal Olot Fotografia d’enguany que comença el proper divendres 1 d’agost. Aquesta exposició, es pot veure al Museu de la Garrotxa d’Olot, ja que el Museu ha inaugurat tres exposicions Un ceramista, un cuiner o uns músics. Són fotografies que va realitzar ‘Josep Maria Melció i Pujol’, o conegut pels olotins com a mossèn Mel. Va morir a principis de l’any passat, i ara s’ha dedicat una exposició de les seves fotografies.de fotografia, per anar fent boca, de forma que quan s’inauguri oficialment l’Olot Fotografia, s’incorporaran a l’oferta d’aquesta mostra internacional.

Una altra exposició que s’inclourà dins la Biennal Olot Fotografia és ‘Escenes Panoràmiques’, un recull de Josep Maria Galdón, un fotògraf de l’Empordà especialista en panoràmiques, és a  dir, fotografies de 180 graus, on es mostra una visió diferent del patrimoni gironí. L’aposta pels autors és una de les característiques d’aquesta Biennal 2014, de forma que artistes diversos puguin mostrar la seva obra particular. La novetat d’enguany ha estat l’edició d’un catàleg de tapa dura de la Biennal, que explicada cada una de les obres que s’exposaran acompanyada de la interpretació dels seus autors. ‘Trànsito’, és una de les altres exposicions que es podrà veure durant aquest mes; una exposició ben especial de Lorenzo Duran; una més de les 58 exposicions que convertirà la capital garrotxina en una autèntic aparador fotogràfic.