Névoa i Vicenç Solsona combinen fados i jazz en una actuació al Parc Nou d’Olot

Els fados portuguesos i el jazz s’acoblen fàcilment. Dissabte Olot va tenir l’ocasió d’escoltar aquesta mescla tan melòdica de la mà de la cantant Névoa, amb el guitarrista Vicenç Solsona, en un concert que va tenir lloc al Parc Nou.

La cantant Núria Piferrer, més popularment coneguda amb el nom artístic Névoa, juntament amb el músic Vicenç Solsona van actuar ahir en el marc de la programació de les activitats d’estiu Cua del Drac. El concert, inèdit pel seu format, va ocupar l’espai verd del Parc Nou d’Olot. No és la primera vegada que aquesta formació artística trepitja la comarca, ja ho han fet en altres ocasions, però sí la primera que ofereix al públic olotí la seva combinació entre els fados portuguesos tan melòdics de la cantant i els tocs de jazz d’un dels guitarristes amb més projecció de l’escena jazzística catalana.

Molts assistents, uns sentats, d’altres estirats a la gespa i, fins i tot, alguns de drets, no es van voler perdre la música en directe d’aquest duet, que porta treballant conjuntament des de fa 10 anys i que ha actuat en llocs tan emblemàtics com la sala Jamboree de Barcelona. De fet, de tot aquest recorregut artístic, n’ha sorgit ‘The Jamboree Sessions Vol.1’, un treball difícil de classificar, però fàcil d’apreciar.

x