La Unió Esportiva Olot començarà la temporada al camp del Cornellà i l’acabarà al camp del Reus

La Federació Espanyola de Futbol va fer públic ahir al migdia el calendari de segona B per a la nova temporada. La lliga aparellarà en la primera jornada els dos últims equips catalans que han ascendit a la categoria, el Cornellà i l‘Olot, el 23 o el 24 d’agost. El matx serà al camp del Cornellà. Com a curiositat, dir que un ex del Cornellà, Enric Gallego, milita ara a les files del bloc garrotxí.

En l’inici de lliga, els olotins s’enfrontaran amb filials com l’Espanyol B, en l’estrena al municipal, el Mallorca B o el Saragossa B, aquest últim a domicili, coincidint amb el cap de setmana de les Festes del Tura. L’olotí Jordi Hostench, el nou jugador de l’Elx B, no haurà d’esperar gaire per tornar a casa amb la samarreta rival. Serà en la jornada 8, el 12 d’octubre, quan el filial il·licità visitarà el municipal d’Olot. A la recta final de la segona volta, els garrotxins tindran dos duels com a locals, el Lleida Esportiu i el Vila-real B, abans d’acabar el 17 de maig al camp del Reus, un dels equips que ha fitxat més aquest estiu.

x