Sant Joan Les Fonts s’adhereix a la campanya ‘Fés la bossa’ de la Cambra de Comerç de Girona per potenciar el petit comerç del municipi a través d’internet

‘Fes La Bossa, Escapa’t i Emociona’t‘ és el lema amb què l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha unit forces amb la Cambra de Comerç de Girona, per tal que la seva Associació de Comerciants i tots els establiments turístics creïn sinèrgies amb d’altres localitats de les comarques gironines. L’objectiu és crear una xarxa per promocionar el comerç a través d’internet. Sant Joan Les Fonts va tenir la oportunitat d’adherir-s’hi i no ho van dubtar.

Es tracta d’una campanya impulsada per la cambra gironina, que suposa la oportunitat de promocionar i difondre els establiments i atractius turístics del municipi a través de la pàgina web ‘feslabossa.cat’ i una aplicació per mòbil ‘FesLaBossa’, que permet descobrir el comerç de les comarques gironines de forma fàcil i accesible. Es tracta d’un aparador on donar a conèixer els pobles, comerços, llocs emblemàtics i gastronomia de cada municipi.

La plataforma és un gran avantatge per l’Associació de Comerciants del poble, ja que ofereix la oportunitat de participar-hi de forma gratuïta, incloure ofertes i gestionar-se personalment l’apartat de cada establiment. A més compten amb el suport d’una gran difusió a través de tríptics informatius per totes les comarques gironines i mitjançant les xarxes socials del projecte i la difusió a mitjans de comunicació que es farà durant tot l’any.

A part de promocionar el petit comerç, la campanya també ha de servir perquè aquells usuaris que no estan acostumat a utilitzar l’internet i les noves tecnologies, com és el cas de molta de les gent gran d’alguns municipis garrotxins, faci un pas cap a la modernització i s’acosti una mica més al comerç on-line.

x