Catalunya Banc col·labora amb l’Ajuntament d’Olot per oferir habitatges a través de lloguers assequibles

El ple de l’Ajuntament d’Olot ha aprovat per unanimitat establir un conveni amb Catalunya Banc que permetrà ocupar habitatges que són de l’entitat a través de lloguers assequibles. El ple municipal celebrat ahir també va aprovar descatalogar cinc arbres de la plaça dels Coloms per permetre la construcció de la rampa de sortida de l’aparcament de la plaça Mercat. El punt va ser aprovat amb els vots a favor de CiU i el PP, els vots en contra del PSC i ERC i l’abstenció de Plataforma per Catalunya.

Catalunya Banc destinarà els habitatges que té a Olot per a l’ocupació mitjançant lloguers assequibles. És el resultat de l’acord que l’entitat bancària ha subscrit amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i que a Olot compta amb el suport de l’Ajuntament. Ahir tots els grups van votar a favor que el consistori s’adhereixi al conveni que farà possible que els habitatges de Catalunya Banc es destinin al lloguer assequible.

El ple municipal celebrat ahir també va aprovar descatalogar cinc arbres de la plaça dels Coloms per permetre la construcció de la rampa de sortida de l’aparcament de la plaça Mercat. El punt va ser aprovat amb els vots a favor de CiU i el PP, els vots en contra del PSC i ERC i l’abstenció de Plataforma per Catalunya.

En el ple municipal celebrat ahir també va aprovar autoritzar la Junta de Govern Local perquè aprovi el projecte de la xarxa de calor amb energies renovables de la futura plaça Mercat; es va aprovar per unanimitat atorgar la Medalla de la Ciutat a l’empresari i activista social Pere Alzamora, i es va aprovar la celebració del Correbou en les properes Festes del Tura, amb els vots a favor dels regidors de CiU, el PSC, Plataforma i el PP Català, i els vots en contra d’Esquerra i el regidor de Reagrupament Josep Ferrés.