La Generalitat atorga 133.000 euros per a l’enderroc i construcció de la plaça Mercat i per a accions de foment del comerç urbà d’Olot

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i l’alcalde l’Olot, Josep Maria Corominas, van signar ahir al migdia un conveni per impulsar el projecte de la plaça Mercat. En virtut d’aquest acord, la Generalitat aporta 100.000 euros al projecte d’enderroc i construcció de les noves instal·lacions del mercat municipal.

D’altra banda, el secretari d’Empresa i Competitivitat i l’alcalde també van formalitzar diferents convenis amb el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, i amb el president de l’Associació dels Placers del Mercat d’Olot, Jordi Vilarrasa, per consolidar el projecte de centre comercial a cel obert a la ciutat. Amb aquests dos últims convenis, la Generalitat també dóna suport a les accions de foment comercial a la ciutat amb un total de 33.000 euros.

Deixa un comentari