La UE Olot guanya el Sabadell 1 a 0 en un partit de pretemporada on ha destacat el treball defensiu dels olotins

La Unió Esportiva Olot ha guanyat a un equip de Segona A, el Sabadell, per 1 gol a 0 en el segon partit de pretemporada. Carlos ha fet el gol del partit al minut 9 de penal. El Sabadell ha dominat el joc, sobretot durant la primera part, i ha obligat els garrotxins a treballar a darrere. El gran treball defensiu dels locals ha permès mantenir la porteria a zero, una fita complicada d’aconseguir a la passada temporada. El treball en defensa de l’Olot ha satisfet el seu entrenador, Arnau Sala.

1.100 persones s’han aplegat aquest dimecres a l’Estadi Municipal d’Olot per assistir al partit de pretemporada entre la UE Olot i el CE Sabadell, en un partit on els beneficis recollits a taquilla i amb el sorteig d’una samarreta han anat destinats a Càritas Garrotxa. Al minut 9, Carlos transformava un penal i avançava els olotins en el marcador. La primera part ha estat generalment dominada pel Sabadell, que ha tingut més ocasions, tot i que sense concreció, gràcies en bona part al gran treball defensiu exhibit pels jugadors de l’Olot. El més perillós dels homes d’Arnau Sala ha estat Carlos, que a punt ha estat de fer el segon amb una vaselina.

A la segona part, el Sabadell ha tingut menys ocasions i l’Olot ha fet algunes aproximacions a la porteria rival sense èxit. Els últims minuts, una sèrie de canvis han permès dedicar ovacions als puntals de la plantilla olotina i veure interessants moviments per part dels jugadors juvenils. El partit ha finalitzat amb 1 a 0 en el marcador.

x