El servei d’autobusos ‘Exprés.cat’, que fa el trajecte entre Olot i Girona, ha tingut una bona acollida en el primer mes de funcionament amb 150 usuaris diaris

El passat 1 de juliol va entrar en servei una nova línia de transport d’autobusos, el bus exprés.cat que fa el trajecte directe Olot Girona. Un servei que amb tan sols un mes de vida ha tingut una bona acollida entre els usuaris amb uns 150 viatgers diaris.

Es tracta del primer servei d’aquest tipus a les comarques de Girona; i ofereix 16 expedicions diàries, 8 per sentit, de dilluns a divendres. D’aquesta manera els usuaris poden agafar aquest transport cada 2 hores. Un servei que té com a novetats el wifi a bord i l’accés gratuït a la premsa. Part d’aquestes expedicions tenen una parada intermèdia a Besalú, i les altres van directes entre les dues capitals de comarca. Aquest últim servei, que seria el més ràpid té una durada d’una hora de viatge.  Justament avui, fa un mes que es va posar en funcionament, i els responsables d’aquest servei han valorat molt positivament l’acollida que ha tingut part dels usuaris.

L’empresa operadora Teisa dona la possibilitat de comprar abonaments multiviatge que suposen un descompte de fins al 42% del preu del bitllet senzill, i que és un avantatge per aquells que agafen habitualment aquest transport. L’empresa Teisa també ha donat a conèxier les xifres oficials del conjunt de les línies i trajectes que ofereixen, en les quals s’hi inclou també la exprés.cat, i novament, estan molt satisfets dels resultats obtinguts, ja que han aconseguit més de 1000 usuaris nous en un any. Per obtenir més informació sobre aquest servei, o conèixer els horaris o trajectes d’aquest transport, podeu consultar el web

 

Deixa un comentari