Ja hi ha més 2.000 persones inscrites de La Garrotxa a la ‘V’ catalana

Falten 100 dies per la Consulta, i un mes i 10 dies per a tornar a fer història amb la ‘V’ catalana el proper 11 de setembre. Des de l‘Assemblea Nacional Catalana a la Garrotxa ja han més de 2000 persones inscrites.

El tram reservat per als garrotxins és el Tram 17, entre l’Av.Diagonal i Balmes i Tuset. L’Assemblea Nacional a la Garrotxa va posar a disposició 42 busos que surten des de la Garrotxa. A Olot en surten 20 busos, però no només en surten des de la capital garrotxina, ja que Sant Feliu de Pallerols també té 4 busos i en surten molts d’altres des Bianya, Argelaguer, Les Planes, Les Preses, Riudaura, Santa Pau, Tortellà i Sales o de la Vall d’en Bas. Recordem, que encara són obertes les inscripcions per apuntar-s’hi.