Les Preses celebra la seva ‘turinada particular’, el seu tradicional Mulla’m del Casal i Casalet

Aquest matí les Preses ha realitzat la seva ‘turinada’ particular. El Casal i Casalet del poble ha organitzat per tercer any consecutiu l’activitat Mulla’m, una cercavila dedicada als nois i noies en què l’aigua ha estat la protagonista.

Les Preses, un poble petit de la comarca però que no deixa de sorprendre. Aquesta vegada amb la tercera edició del Mulla’m, una activitat extraordinària que consisteix a fer una cercavila pel carrer Major del poble. Els veïns i veïnes, prèviament avisats, llancen des dels balcons galledes plenes d’aigua i ruixen els menuts i joves amb mànegues.

Qui també ha volgut participar ha estat la Llar d’Infants, aportant més aigua a la festa. Aquesta és una de les moltes activitats que organitza el Casal i Casalet de les Preses, que any rere any es va fent gran. Enguany fins un total de 340 nois i noies participaran en aquesta iniciativa lúdica dedicada a petits i joves.

Tot i que en un principi el temps ha semblat que no acompanyaria la cercavila, al final tots han quedat xops. I els que no s’han volgut mullar, han observat l’espectacle des del cotxe.