El Trio 1807 recupera la música clàssica catalana de segles passats en un concert al Parc Nou d’Olot

Música per a tots els públics al Parc Nou d’Olot és una de les propostes de la programació estiuenca de la Cua del Drac. Avui ha estat el torn del Trio 1807, que ha sorprès amb un repertori de músiques clàssiques de Catalunya que han anat desapareixent amb el pas del temps però que el grup ha anat recuperant.

Les activitats de la Cua del Drac segueixen animant les tardes d’estiu. L’últim concert que ha tingut lloc al Parc Nou ha anat a càrrec del Trio 1807, una formació de tres músics professionals, en Xavier Pallàs i en Tomàs Alcaide, ambdós amb el violí, i la Marta Perna, amb el violoncel. Els joves artistes es van conèixer a l’Escola Superior de Música de Catalunya i les seves inquietuds musicals els han unit en un grup. Toquen cançons pròpies de la música clàssica que es tocava a Catalunya entre el segle XVIII i principis del XIX. Ells mateixos han estat els encarregats de realitzar la recerca i recopilació d’aquests temes desconeguts.