Continuen les obres de millora del ferm a les vies d’entrada d’Olot, fins dijous es pavimentarà la zona de la carretera de la Canya

La setmana passada els explicàvem que s’està millorant el ferm en algunes zones de la ciutat d’Olot. Avui hi han tornat, i des de primera hora del matí que s’està pavimentant part de la carretera d’entrada a Olot, per la carretera de la Canya, tocant a la rotonda d’enllaç amb l’A-26.

Com poden veure, en aquesta zona, es dóna pas alternatiu a un i altre carril, fet que provoca uns minuts de cues. Les esperes que han de fer els vehicles aturats van dels 5 als 10 minuts fins que es reprèn la marxa. El motiu són uns treballs que està duent a terme la Direcció General de Carreteres de la Generalitat consistent a millorar el paviment d’algunes carreteres d’entrada a la capital garrotxina que estaven molt malmeses. Olot Televisió ha parlat amb els responsable de Serveis Territorials de Trànsit de la Generalitat i els han explicat que són uns treballs que es troben dins el contracte ordinari de conversació de les vies, i la previsió és d’acabar l’actuació aquest dijous. Així doncs, si els propers matins tenen previst passar per a la carretera de la canya, es recomanable fer-ho per a vies alternatives.