El primer mes de rebaixes d’estiu confirma una lleugera tendència a l’alça en les vendes i una recuperació de la confiança dels consumidors

L’Associació de Comerciants d’Olot nota una lleugera tendència a l’alça en les compres dels consumidors durant el juliol de rebaixes a la ciutat. Constaten també un augment de la confiança dels consumidors. Els olotins i les olotines han comprat, sobretot per motius de necessitat.

Els consumidors garrotxins han comprat en aquest primer mes de les rebaixes d’estiu. Tot i així, la majoria de consultats asseguren que no han comprat per capritx, sinó per necessitat. L’Associació de Comerciants d’Olot ha notat una lleugera tendència a l’alça en les compres dels consumidors durant el juliol de rebaixes a la ciutat. Constaten també un augment de la confiança dels consumidors. L’optimisme es confirma en el primer mes de rebaixes a Olot, i els comerciants esperen que es mantingui durant el mes d’agost.