Els Bombers d’Olot ja s’han instal·lat al nou parc que es troba darrera el camp de futbol de la UE Olot

El nou parc de Bombers d’Olot ha entrat en servei aquest cap de setmana. El cos de bombers ja s’hi ha instal·lat i ja opera des de les noves instal·lacions. El nou equipament és més modern i es troba darrera el camp de futbol de la Unió Esportiva Olot, i no on estava situat des dels anys vuitanta, al parc de les Mates.

Es tracta d’un edifici molt ampli de 4 mil metres quadrats, distribuït amb dos nivells diferenciats. A baix hi ha les sales de treball i despatxos, a més de les cotxeres; i a baix, la part de descans i convivència: els dormitoris, la sala d’estar i la cuina. A l’exterior, situat al pati del parc, hi ha un l’heliport, que també donarà servei al futur nou Hospital d’Olot, situat uns metres més amunt. Les obres es van aprovar el 2010 per a 2,6 milions d’euros i van començar el 2011. Tot i els retards en els objectiu mercats incialment, la previsió és acabar, del tot, les obres aquest any. Recordin, que si han de contactar amb Bombers, han de seguir utilitzant el telèfon d’emergències 112.