L”Ésdansa’ d’enguany comptarà amb els espectacles i els tallers de set companyies internacionals de Bolívia, República Dominicana o Zàmbia

Amb l’arribada de l’agost s’acosta un dels festivals de dansa amb més renom a la comarca, l”Ésdansa”, que se celebrarà del 19 al 24 d’agost a l’Espai de dansa d’arrel tradicional de Les Preses. Enguany, el cartell el protagonitzen set companyies d’arreu del món. Hi destaca la participació de ‘Els cants de l’estepa’ de Sibèria, ‘Manuel Acosta’ de Bolívia, ‘Snutki’ de Polònia, ‘Kasama’ de Zàmbia o molts d’altres.

Cap d’aquests grups havia actuat abans al festival  i serà el primer cop que a Ésdansa hi ballin formacions de Bolívia, República Dominicana i Zàmbia. A més, cinc d’aquestes companyies, a part de fer les seves esperades actuacions, participaran també als tallers per adults ‘Ésdansa’T’ i als tallers per a nens i nenes del ‘Petit Ésdansa’. Les inscripcions per aquests tallers continuen obertes, i les entrades per als tres espectacles de l’Ésdansa 2014, que són de pagament, ja són a la venda. Per a més informació, ja saben que poden consultar el web del festival.