El Consell Comarcal arranjarà alguns dels camins entre municipis garrotxins

El Consell Comarcal millorarà els camins de Sant Ferriol a Quatre Camins de Beuda, el de Guitarriu de Sales de Llierca, el camí vell de Sant Jaume a Montagut, i un tram d’Argelaguer. El Consell va optar així per invertir una part de la subvenció que inicialment havia demanat per a l’ampliar de la seu del Consell Comarcal, però finalment, van veure que no era el moment per a fer-ho, i utilitzaran aquests diners per a l’arranjaments d’aquests camins i senders. Aquestes actuacions necessàries de manteniment d’aquests camins, de millora de vies, compliran a l’hora amb les finalitats pròpies de prevenció d’incendis forestals. Amb aquesta decisió, el Consell referma el seu compromís de destinar els recursos disponibles a aquelles actuacions sostenibles en el temps i que permetin racionalitzar la despesa.

Deixa un comentari