L’ANC de la Garrotxa ja ha omplert 40 dels 42 busos que havia reservat per anar a Barcelona a fer la ‘V’ catalana i busca nou lloc per sortir des d’Olot

A l’Assemblea Nacional Catalana de la Garrotxa només li queden dos busos per omplir els vehicles que va reservar per viatjar a Barcelona el proper 11 de setembre i conformar la ‘V’ catalana. dels 40 que ja ha omplert, 20 són de veïns d’Olot. El poble que més participants aporta és la Vall de Bianya amb quatre busos plens de veïns del municipi.

Algunes de les responsables de l’entitat s’han reunit avui amb l’Ajuntament d’Olot per decidir el lloc de sortida definitiu. Les parades de la fira de les Festes del Tura que es quedaran encara uns dies després de les Festes del Tura i faran impossible sortir dels terrenys de l’antiga estació. L‘ANC i els tècnics de l’Ajuntament busquen una nova ubicació cèntrica i còmoda per a tots els garrotxins que volen participar en la ‘V’ catalana.

x