El Centre Excursionista d’Olot ha obert 300 inscripcions per participar a la cursa ‘Volta pels Volcans’ que se celebrarà el proper 28 de setembre

La Volta pels Volcans d’Olot s’està convertint poc a poc en una cita ineludible de les curses de muntanya. Un paisatge inigualable i un recorregut tan dur com atractiu fan que la cursa sigui vistosa i cridi l’atenció dels aficionats a córrer. Avui, el Centre Excursionista d’Olot ha obert les 300 inscripcions per participar en aquesta cursa que se celebrarà el proper 28 de setembre.

Com és habitual, hi haurà dos recorreguts: el general, que sortirà a les 10 del matí i té un traçat d’uns 13 km, on el corredor passa pels 4 volcans més emblemàtics de la Garrotxa; i la cursa de format infantil, amb un recorregut d’uns 2 km, que comença a un quart de 10 del matí i que esta destinada a nens d’entre 8 i 13 anys. Les curses sortiran del recinte de la Fira d’Olot a l’Avinguda de l’Estació. Recordin que si hi volen participar, ja s’hi poden apuntar al web del Centre Excursionista: ceolot.cat Les places són limitades.