El Club Escola de Futbol Bosc de Tosca ho té tot a punt per a la propera temporada, en la qual estrenarà camp i noves equipacions, a l’hora que ha creat nous equips de futbol base

El Club Escola de Futbol Bosc de Tosca s’ha convertit en un referent en el futbol base de la Garrotxa. L’entitat compta amb més de 17 equips. Els objectius de l’escola no passen pels resultats sinó per a la formació de jugadors i persones, tot i això, el Club Bosc de Tosca compta amb equips ambiciosos i competitius.

Per conèixer com encaren la nova temporada i quines novetats tenen preparades, hem convidat avui al plató de les Notícies al coordinador del Club Escola Futbol de Bosc de Tosca, Albert Danés, que ens ha explicat que les obres de nou camp de gespa artificial de les Preses, va segons els terminis previstos i es preveu que s’acabi en l’inici de temporada, a finals d’aquest mes. A l’hora, ens ha explicat que el futbol base estrenarà equipació, i que s’han creat més equips d’alevins al club. A l’hora, Danés ha explicat que el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca esta molt satisfet del reconeixement que va rebre per part de la Federació Catalana pel foment del bon comportament esportiu i pel joc nèt, promocionat des del seu web.