L’empresa olotina Wattia Innova preveu multiplicar per cinc la facturació i ampliar la seva plantilla

Wattia Innova, l’empresa olotina dedicada a la millora de l’eficiència energètica no ha parat de créixer des que es va crear fa 3 anys. Ara la companyia ha anunciat que ampliarà la seva plantilla i preveu multiplicar per cinc la seva facturació.

L’empresa s’ha convertit en el primer i únic espai de treball de tot Europa capaç de ser autosuficient des del punt de vista energètic, gràcies a l’ús d’energies renovables com la geotèrmia, l’energia solar i l’eòlica. L’empresa ha aconseguit fer funcionar durant tot un any el centre de treball sense recórrer a cap subministrament extern d’energia. Justament, l’acceleració del creixement de l’empresa Wattia Innova va començar amb la posada en marxa d’aquest l’EspaiZero ja que, a partir d’aquell moment, va començar a créixer l’interès pel model i els serveis que ofereixen.

A més, ara amb el nou projecte de l’illa energètica situada al voltant de la plaça mercat d’Olot, han començat a treballar amb Gas Natural, una iniciativa que es presentarà a principis d’aquesta tardor. Durant aquest temps, la companyia també ha treballat en d’altres projectes, entre els quals hi destaca, un que ens toca molt d’aprop i que és un exemple educatiu. Es tracta dels canvis en els hàbits de  consum aplicats a l‘IES La Garrotxa on 1.300 alumnes i professors, instal·lant un nou sistema de regulació i canviant comportaments, han aconseguit estalviar fins a 35.000 euros en un any.