La UE Olot perd la semifinal del Torneig de l’Estany contra el Girona B (0-1) i avui rep el Barça B a l’Estadi Municipal

La Unió Esportiva Olot va perdre ahir les semifinals del Torneig de l’Estany contra el Girona B per 0 a 1. Va ser un partit amb poques ocasions clares per part dels dos equips. A la recta final, el Girona B va aprofitar un error defensiu per superar el porter Àlex Campos. Cal dir que l’Olot no comptava amb massa jugadors del primer equip. El partit va aprofitar-se per donar minuts a fitxatges que encara no havien debutat.

En la segona semifinal del Torneig de l’Estany, el Figueres dels garrotxins Francesc Cargol i Roger Vidal va derrotar el Banyoles a la tanda de penals i serà el rival de l’Olot en el partit pel tercer i quart lloc de dissabte. La majoria de jugadors del primer equip de l’Olot sí que seran avui a les vuit del vespre a l’Estadi Municipal de la capital de la Garrotxa per rebre ni més ni menys que el Barça B d’Eusebio Sacristán, de Segona B. Serà una bona oportunitat per als homes d’Arnau Sala per lligar comprenetacions de joc i ajustos tècnics indicats pel tècnic.

x