L’Hospici d’Olot acull una vetllada de jazz, poesia de Vinyoli i tast de vins promoguda per la Xarxa Transversal

Ahir a la nit l’Hospici d‘Olot es va convertir en l’escenari d’un concert de jazz acompanyat d’un recital de poesia de Vinyoli amb una degustació de vins. Al voltant de les 120 persones no es van voler perdre aquest espectacle inèdit organitzat per la Biblioteca Xavier Amorós de Reus i que ve de la mà de la Xarxa Transversal, el col·lectiu de ciutats que comparteixen una mateixa programació d’activitats culturals.

Encara les paraules és el nom que porta la nova proposta estiuenca dels Museus d’Olot, una combinació de música, literatura i vi. Els rapsodes olotins Santi Jou i Montserrat Mundet eren els encarregats de posar veu a una vintena de poesies de Joan Vinyoli, en commemoració de l’Any del poeta.

Per la seva banda, Pau Terol, al piano, Miguel Serna, al contrabaix, i Joan Terol, bateria, formen el grup de jazz Pau Terol Trio, encarregat d’aportar el toc musical a la vetllada. Tot plegat acompanyat d’una degustació de vi de Denominació d’Origen.

Es tracta d’un espectacle que forma part del conjunt d’activitats ‘Vine al pati de l’Hospici aquest estiu’, una iniciativa de la capital garrotxina dedicada a potenciar aquest espai emblemàtic de la ciutat, que sol acollir prop de 120 persones en cadascun dels espectacles proposats.

x