La UE Olot guanya al Barça B amb un gol d’estratègia culminat pel central Rojas

Tot i el caràcter experimental de les pretemporades, la Unió Esportiva Olot està demostrant que pot plantar cara amb solvència als equips de la categoria de plata. La setmana passada contra el Sabadell, i avui contra el Barça B. Els garrotxins fan ostentació d’una intel·ligència tàctica que els fa adaptatius al joc del rival. Avui, davant del que es preveia un joc de domini de la pilota del Barça B, els homes d’Arnau Sala han fet gala d’un joc a la contra molt eficaç ordit des de la defensa, un bloc compenetrat que resulta un mur infranquejable per als rivals. La resposta de l’Olot als errors ofensius del contrari s’ha fet perillosa amb els ràpids reflexos de la zona mitja i la mossegada dels davanters que, però, no han tingut la fortuna al costat a l’hora de culminar la jugada. El gol ha arribat al minut 37, fruït d’una jugada assajada des del córner. David López ha servit magistralment al segon pal i Jorge Rojas ha rematat portant la pilota al fons de la porteria rival, el primer gol del central des que és a l’Olot.

A la segona part, els canvis han permès més provatures als dos tècnics, Arnau Sala i Eusebio Sacristán, i menys joc de cara a la galeria. Sí que s’han pogut veure detalls, com la gana d’Uri Santos de cares a la porteria, els detalls de Coro, participatiu i entregat durant tot el partit, i la seguretat del porter Gianni, equiparable a la de Wilfred. Tots dos han tingut oportunitat de lluir intervencions crucials perquè l’empat no arribés a l’Estadi Municipal, sobretot a la segona part, quan ha semblat que el Barça B ha guanyat més possessió de la pilota. Al final del partit, el comentari generalitzat de l’afició olotina ha estat un: “Aquest Olot té bona pinta”. El proper partit serà demà a les vuit del vespre a Banyoles. El proper partit al Municipal serà dijous a les set de la tarda, quan l’Olot mesurarà l’equip davant l’Espanyol.

Deixa un comentari