El bloqueig de Rússia als productes agroalimentaris europeus afecta als sectors de la fruita i la carn gironins

Fa uns dies que el bloqueig de Rússia als productes agroalimentaris europeus esta causant problemes als productors catalans de fruita. Ahir la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat va alertar que si aquest estancament perdura, pot causar pèrdues directes de més de 110 milions d’euros l’any. Demà, el conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, anirà a Brussel·les per reclamar a la Unió Europea que activi mesures extraordinàries per pal·liar els efectes d’aquest veto rus. Per la seva banda, la Cambra de Comerç de Girona, una de les més afectades per aquest bloqueig, ha explicat que el sector gironí de la fruita ja n’està notant els efectes, però que també els està començant a notar el de la carn.

Deixa un comentari