Les obres per la instal·lació de la fibra òptica paralitzen el trànsit d’aquest matí a Olot

Aquest matí Olot ha vist com els seus carrers principals s’omplien de cues interminables de vehicles. Les obres que s’estan portant a terme per la instal·lació de la fibra òptica a la ciutat són el principal motiu de les retencions, que han alentit la feina de molts treballadors que s’han de desplaçar al centre amb el vehicle.

Cues i més cues de vehicles. Aquesta ha estat la imatge d’Olot al llarg d’aquest matí. Les principals entrades i sortides de la ciutat, pels túnels de Bracons o la Vall de Bianya, han estat col·lapsades, generant cues interminables d’automòbils. Les obres per la instal·lació de la fibra òptica a la capital són la principal causa de la retenció. A aquestes es sumen les obres de millora d’algunes entrades de la ciutat i el mercat setmanal.

Els veïns d’Olot i altres treballadors de fora que s’hi han de desplaçar es veuen perjudicats pel trànsit dels últims matins perquè alenteix la seva feina però alhora entenen que es tracta d’obres necessàries per la ciutat. Les esperes que han de fer els vehicles aturats van dels 20 als 30 minuts. Fa prop d’un mes que amb la notícia de la instal·lació de la fibra òptica, el trànsit de vehicles s’ha convertit en una imatge habitual d’Olot.