Augmenten les inscripcions dels tallers per a petits i grans de l’Ésdansa 2014

Quan encara falten 15 dies perquè es tanqui el període de subscripcions,  els tallers de l’Ésdansa d’enguany, tant els adreçats als adults com als nens, estan assolint uns números de participació molt positius. Pel que fa als tallers d’adults, l’Ésdansa’t, ja hi ha 36 apuntats, una xifra superior a la de les dues darreres edicions. I en el Petit Ésdansa, aquells tallers dedicats als nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, compta amb 534 participants i es preveu arribar als 600 de l’any passat. Ambdues propostes posaran a disposició de grans i petits les danses d’arrel tradicional del país i d’arreu del món, amb la novetat dels balls de Bolívia, República Dominicana i Zàmbia. Les inscripcions restaran obertes mentre quedin places lliures i es poden formalitzar a través del portal web de l’Ésdansa.

Deixa un comentari