L’Orquestra Terrassa 48 i l’actriu Alícia Pérez uneixen disciplines en un concert al Parc Nou d’Olot

Les combinacions de diferents arts agraden al públic. Un exemple és el darrer concert del cicle Música al Parc Nou d‘Olot que va oferir la Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb l’actriu Alícia Pérez com a mestre de cerimònies. Van ser els mateixos espectadors els que van escollir el repertori de l’espectacle a mode de menú.

Així sonava ahir a la tarda l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 al Parc Nou d’Olot. El més curiós era que no es tractava d’un concert convencional, sinó un espectacle en què el mateix públic havia de votar amb la mà alçada quins músics i quines obres eren les que volien sentir. Com si es tractés d’un menú, el concert estava composat per l’entrant, el primer plat, els segons i els postres. I totes les èpoques i els estils hi estaven inclosos, des de la suite barroca al tango, peces d’autors coneguts com Haendel i Mozart o músiques de Jenkins i Walkers. L’actriu de la sèrie catalana La Riera de TV3 Alícia Pérez era l’encarregada d’actuar com a mestre de cerimònies, tot detallant al públic els diferents plats del menú. Música amb interpretació és una fórmula que ja els hi ha funcionat en dues ocasions més, a la seva ciutat, a Terrassa, i a Sabadell. És per això que l’Orquestra, resident a l’Auditori municipal, es desplaça per mostrar les seves habilitats per a transformar un concert corrent en un de ben original.

 

 

Deixa un comentari