Una gironina crea un projecte de coaching per a mares i dones embarassades

Les tècniques de coaching són ara aplicables a l’embaràs i l’educació de les mares. Una dona gironina, mare d’un noi de 7 anys, està tirant endavant un projecte que anomena Sweet Home Coaching, dedicat a transformar l’estil de vida i l’actitud de les mares per a aconseguir fills amb benestar físic i emocional i amb menys risc de patir situacions depressives.

Sota aquesta premissa treballa la Laura Muñoz, una gironina, mare d’un noi de 7 anys, que es dedica al coaching d’empresa, però que fa un mes i mig ha decidit traslladar els seus coneixements a l’àmbit familiar, per aconseguir mares amb més autoestima i seguretat, felices i amb salut, i que amb la seva actitud física i emocional siguin capaces de transmetre tot això als seus fills.

Es tracta d’un projecte dirigit a les dones que volen ser mares, ja estan embarassades o tenen fills. Per arribar a les seves clientes, la Laura aplicarà tècniques de coaching i progamació neurolingüística a través de dos tipus de programes, el Sweet & Happy Embaràs i el Sweet & Happy Mama. Tota la informació del Sweet Home Coaching Les mares o futures mares que hi estiguin interessades, es poden informar a través de la pàgina web de Sweet Home Coaching, i concertar les seves visites a través d’aquest portal.

x