La aplicació gratuïta per mòbil de les Festes del Tura va funcionar molt bé l’any passat i enguany s’ha millorat

Veure l’agenda d’actes, consultar la descripció de cada esdeveniment i la informació, música o fotografies dels grup, així com també els mapes amb l’ubicació de cada un dels escenaris de la ciutat, són algunes de les opcions que ofereix l’aplicació gratuïta de mòbil de les Festes del Tura 2014.

L’Ajuntament d’Olot he decidit apostar per la tecnologia i posar a disposició dels joves un instrument útil i que usen en el seu dia a dia. Ena questa aplicació, hi surten les diferents actuacions i activitats que acollirà la ciutat aquests primers dies de setembre. Com és habitual els principals escenaris seran el Firal, la Plaça Major, la Plaça Campdenmàs, la Plaça Pia Almoina i, enguany, com a novetat es recuperarà de nou, el Passeig de la Muralla i la plaça de darrera l’antic cinema Colon. Molt dels grups convidats d’enguany són referents del panorama musical. Com s’explica a l’aplicació hi destaquen els grups nocturns com Fuel FandangoLa Troba Kung FuMazoniThe Excitements, Obeses Atzembla, entre altres. En aquesta aplicació, també s’hi especifica els hi concerts tardes de grups com el Deudeveu, l’Orquestra Maravella i la Big Band de Manlleu a la Plaça Major. I ja de caràcter més general, i centrant-nos en les activitats diürnes, n’hi haurà de noves com un concurs de Pedra-Paper-Tisora o un Llançament de ferradures, que se sumaran a les altres activitats ja tradicionals com la cercavila infantil o el concurs de llançament de pinyol d’oliva. Per a tots aquells que no tinguin mòbil o no disposin d’un telèfon ‘smatphone’, el programa d’activitats imprès amb els dies i les hores específiques de cada acte es distrubuïrà finals d’agost. Però de moment, també en poden fer un tastet al web de les festes: festesdeltura.olot.cat