La UE Olot planta cara al RCDEspanyol de Primera Divisió i aconsegueix un empat (1-1)

Més de 1900 persones van viure dijous a l’estadi municipal de la capital garrotxina un dels reptes més difícils de la pretemporada de la Unió Esportiva Olot, la disputa pel Trofeu de Sant Aniol contra l’Espanyol de Primera Divisió. El resultat va ser molt positiu pels olotins, que van demostrar la seva vàlua amb un empat 1 a 1.


El primer equip del Reial Club Deportiu Espanyol tornava a Olot dijous passat per disputar el Trofeu Sant Aniol en el test més exigent per als garrotxins en tota la pretemporada. En una primera meitat dominada pels periquitos, Sergio García va enviar una pilota al pal de la portaria local al minut 21. Paco Montañés també va intentar-ho però el seu remat va sortir per alt. Un Olot ordenat va intentar reaccionar i Enric Gallego va ser el més valent, portant l’esfèrica ben a prop de la zona de perill dels de Sergio González. L’ex del Badalona va protagonitzar dues rematades que no es van convertir en gol. David López també va arribar a la línia de fons dels visitants, forçant un córner.

A la represa, l’Olot va prendre la possessió a l’Espanyol i al minut 50 Coro va fer lluir al porter Pau López amb dos xuts gairebé seguits, però el periquito no es va deixar arronsar. Finalment, al minut 64, després d’un contraatac, va arribar el gol visitant de la mà de Jairo, que va culminar una bona centrada d’Arbilla. Coro va reaccionar ràpid i va poder aconseguir l’empat en una acció extranya on semblava que la pilota havia entrat.

A tan sols vuit minuts del final, els homes d’Arnau Sala van trobar el premi a l’esforç i Uri Santos va rematar una centrada de Ferrón aconseguint, ara sí, l’empat a 1. Amb aquest resultat.

Raül Rodríguez, capità del RCD Espanyol va recollir el Trofeu Sant Aniol, que tot i l’empat la Unió Esportiva Olot va voler entregar als visitants, i que va ser lliurat per Tomàs Feliu, gerent de Sant Aniol.

Una vegada més en aquesta pretemporada, els olotins demostren estar a l’alçada en les disputes contra els equips de categories superiors. El partit va servir d’homenatge a Jordi Freixa, que va poder disputar els seus últims deu minuts amb la samarreta de l’Olot.