El barri de Sant Roc d’Olot satisfà a tots els públics en la seva Festa Major

Qui també ha volgut celebrar la seva Festa Major aquest cap de setmana ha estat el barri olotí de Sant Roc, amb propostes de tots els estils per acontentar els més de 1000 veïns participants. Sobretot els petits han comptat amb un gran ventall d’activitats.

El barri de Sant Roc d’Olot ha aprofitat el pont de Santa Maria per celebrar les seves Festes Majors, amb una programació destinada a tots els públics. Des de balls de sardanes, pels més grans, passant per concerts i disco-mòbils, dedicats al jovent, fins a diverses activitats infantils.

Precisament han estat aquestes últimes de les que han tingut més bona rebuda, en ser espectacles per a tota la família. Diumenge ‘Gotes màgiques’ era la proposta teatral i musical que portaven als escenaris de les Fonts de Sant Roc.