El playback de la festa major de Santa Pau repeteix l’èxit per tercera vegada

Santa Pau està de festa major amb una agenda d’actes ben farcida. Ara bé, el playback, protagonitzar per veïns i veïnes del municipi, segueix sent un dels principals reclams. Aquest diumenge a la nit desenes de persones no es van voler perdre la tercera edició d’aquest espectacle, que fa un viatge per la història de la música. Els imitadors es posen a la pell de personatges com Freddy Mercury o Montserrat Caballé, però també d’Alaska o de Javier Gurruchaga. Les actuacions es van allargar fins més enllà de la mitjanit amb un públic entregat que va gaudir amb cada cançó. I és que els impulsors d’aquest acte no obliden cap detall. Els artistes brinden amb unes actuacions fidedignes als originals i van acompanyats d’un vestuari molt treballat i una posada en escena digne dels grans espectacles.