Troben en un mas de Santa Pau l’home desaparegut a Batet

Divendres al matí un home de 46 anys i veí de la Bisbal de l’Empordà va donar-se per desaparegut quan va marxar de la casa de colònies La Canova d’en Solà de Batet de la Serra i no va donar més notícies del seu parador. Doncs bé, el mateix divendres al vespre, l’home va ser trobat sa i estalvi en un mas de Santa Pau.

L’home desaparegut es trobava de colònies a la casa La Canova d’en Solà, a Batet de la Serra, va desorientar-se quan es dirigia al càmping la Fageda per fer un cafè. Els monitors del grup van donar l’alerta als Mossos d’Esquadra, que van iniciar un dispositiu de recerca juntament amb la Policia Municipal d’Olot i unitats canines dels Bombers de la Generalitat.

10 hores després de donar l’alerta i de concloure la primera jornada de recerca sense cap indici, els Mossos van rebre la trucada que l’home es trobava bé, com diem, al mas Can Saló de Santa Pau.

Deixa un comentari