El Festival Ésdansa porta a les Preses i a partir d’aquest dimarts les danses de quatre continents

L’Ésdansa torna a les Preses. El Festival Internacional de Música i Dansa comptarà amb onze companyies internacionals provinents de Zàmbia, Polònia o la República Dominicana, entre d’altres. A l’hora s’oferiran tallers i col•loquis que complementaran les activitats programades.
Text Més de 350 artistes prendran part a la trenta-dosena edició de l’És Dansa, el festival internacional de música i dansa de les Preses. Enguany actuaran onze companyies més els amfitrions, l’Esbart Marboleny, de les que 7 són estrangeres provinents de 4 continents. L’objectiu és fer de la dansa tradicional un valor en alça. A l’hora s’han preparat activitats complementàries per tal de fer divulgació i formació de la dansa. Es tracta de la petita Ésdansa, i Esdansa’T on tant els més petits com els més grans podran aprendre les danses de mà de les companyies internacionals. Una de les novetats és les xerrades amb el títol Parlem de. De les actuacions en destaca el concert Topaketa Ripollès-En amb Kepa Junkera i Tururut Bonaigua, el grup Kasama de Zàmbia o el grup Snutki de Polònia. La trenta-dosena edició del Festival És dansa començarà aquest dimarts i acabarà el proper diumenge.

Deixa un comentari