Josep Maria Farràs i Hot Brass captiven el Parc Nou amb el seu jazz

Les activitats culturals de la Cua del Drac tenen en el Parc Nou d’Olot un escenari ideal per a fer arribar una atractiva programació musical als olotins i olotins i també als turistes d’arreu que visiten la capital de la garrotxa a l’estiu. Aquest diumenge, era el torn de la música de Josep Maria Farràs i Hot Brass, un actuació de jazz que va captivar als centenars d’assistents al Parc Nou en un diumenge que el temps va respectar.

Musics Associats de la Garrotxa i l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot presentaven aquesta formació de Hot Brass, una original proposta pel que fa a la instrumentació: trompeta, trombó i tuba acompanyats d’un banjo. Al capdavant de la formació, s’hi trobava un dels trompetistes més reconeguts en l’àmbit català, Josep Maria Farràs, que actuava al costat de Dani Alonso amb el trombó, Erwyn Seerutton amb el banjo i David Parras amb la tuba.

La banda va oferir un repertori basat en el jazz clàssic amb virtuosisme. Melodies animades, romàntiques i que van transmetre unes molt bones vibracions al públic en un concert que va transformar una vesprada d’estiu normal i corrent en una bona manera de passar una estaona divertida, diferent i amena.

El cicle de Música al Parc Nou, integrat dins de la programació de la Cua del Drac, oferirà el proper cap de setmana una actuació dansa folklòrica belga amb la formació Partners i el proper dia 31 es tancarà la programació amb l’actuació de Cecília Quartet.